sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Gadget vs Ziua ANMB

Accesez azi dimineata la cafea, asa cum procedez frecvent, site-ul anmb.ro din dorinta de a vedea ce mai e nou. Observ stirea despre aniversarea a 137 de ani de invatamant de marina si intru sa citesc articolul. Toate bune si frumoase numai ca, atunci cand privesc un pic mai atent la una din fotografiile facute in timpul festivitatii organizate cu acest prilej, observ ceva ce nu se potrivea intregului fundal. 

din ciclul "ce caut eu in viata mea ?"...
Ma refer aici colegul care era prea plictisit de ceea ce se intampla in jurul lui si a optat sa se joace cu telefonul mobil. Sau poate facea live blogging cu principalele momente din timpul festivitatii, desi ma cam indoiesc.
Este totusi un caz fericit; cunoastem cazuri in care alesii tarii trag si cate un pui de somn prin parlament, nu numai se joaca pe telefon sau trimit sms-uri ori alte activitati colaterale. 
Stau totusi si ma intreb: fotograful nu a observat ipostaza in care a fost surprins colegul nostru? Sau cel care a postat fotografia, nu a observat nici el/ea ? Ori poate a fost intentionat pusa pe site.
Oricare ar fi varianta corecta, acest lucru ne spune ceva, noua tuturor: GADGETul a castigat in fata evenimentului.
Asteptam cu nerabdare anul urmator cand poate se vor face transmisiuni live pe site-ul academiei si, in cazul in care nu vom prinde loc in aula, vom putea urmari pe telefon cum decurge festivitatea.

3 comentarii:

nu uita de reguli!