vineri, 13 august 2010

SPUNE STOP PIRATERIEI !

ITF face apel de urgenta catre guvernele intregii lumi de a face tot posibilul pentru a proteja mii de navigatori si sute de nave de riscul atacului piratilor dedicand resurse considerabile si eforturi concentrate pentru a gasi solutii reale la problema pirateriei in crestere; de asemenea, o prioritate o constituie si luarea de masuri imediate pentru a asigura eliberarea si intoarcerea in siguranta la familiile lor a navigatorilor rapiti.
pirates
Aproape in fiecare zi, navigatori sunt rapiti si expusi unui risc in continua crestere la raniri si uneori chiar moarte.
In fiecare zi, navigatorii transporta bunurile lumii in ariile in care riscul atacului piratilor este in continua crestere.
In fiecare zi, familiile navigatorilor sufera de incertitudine si stau ingrijorate.
In fiecare zi, sansele de a atrage oameni la locurile de munca pe mare - pe care toate economiile noastre se bazeaza - sunt în scadere.
In fiecare zi, companiile de transport maritim si de asigurari trebuie sa plateasca pentru cresterea mssurilor anti-piraterie, combustibil suplimentar si rascumparari - costuri care in cele din urma sunt suportate de consumatorul final.
In fiecare zi, riscul unei catastrofe ecologice majore din cauza unei deversari de petrol, creste din cauza pirateriei.
In fiecare zi, sansele de revenire a economiei mondiale sunt in pericol datorita acestei amenintari la adresa comertului mondial.
sursa: ITF
Semneaza petitia on-line impotriva pirateriei aici !

2 comentarii:

  1. Salut,

    Pentru cei care vor sa faca cursurile IMO pentru brevetati initial se fac si la GALATI, normal pentru cei din zona. Trebuie formata o grupa de 8 iar pana acum suntem 4. Sunati luni dimineata 5.03.2012 la Ceronav Galati 0236471011. Cursurile dureaza in jur de 2 luni si jumatate iar la inceput trebuie avans de 50%. Cursurile in total costa vreo 5000 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vali, multumim pentru anunt, doar ca omiti doua aspecte: nu vad legatura intre anuntul tau si articolul la care ai postat; poti eventual sa postezi un anunt pe pagina StudentINFO de pe noul blog. In al doilea rand exista deasupra un banner care spune ca ne-am mutat aici: www.cadeti.ro. Multumim pentru informatii si te asteptam pe noul blog!

      Ștergere

nu uita de reguli!