luni, 31 ianuarie 2011

Gata cadetia...

...sau de la blogspot la cadeti.ro si o interfata cu functionalitatile necesare unui blog pe cale de a se maturiza. 
Stiu, e descurajant atunci cand te gandesti la efectuarea cadetiei, insa nu despre asta vom discuta in continuare (cel putin nu aici, ci acolo vom discuta si despre noutatile ce le avem privind acest aspect), desi v-am cam lasat sa credeti asta. Vom discuta despre faptul ca blogul nostru, ne face in ciuda si, desi s-a "nascut" mai tarziu decat multi dintre noi, a reusit sa isi termine cadetia. Firesc, e doar un fel de a spune lucrurilor pe nume si, mai concret blogul se muta in casa noua, a lui, si anume cadeti.ro.


Acest loc va mai ramane o perioada, insa de acum incolo toate articolele vor fi postate pe cadeti.ro.
Ne vedem acolo si nu uita sa lasi o parere despre cum vezi noul cadet de Romania. Noi ne dam silinta sa fie cat mai pe placul tuturor, desi stim ca asta e chiar imposibil; ceea ce va promitem este ca blogul se va face mult mai util decat a fost pana acum, vom veni cu postari mai interesante si articole pe masura asteptarilor tale.
See you there...

2 comentarii:

  1. Felicitari Marius pentru noul website. Destul de profesional si "user friendly". Oricum, nu lasa laudele sa te retina sa il duci mult mai sus. Oricand este loc si de mai bine, iar cum te cunosc eu - ambitios, sigur vei face din acest blog / website ceva de succes.
    Felicitari inca o data si tine-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim, te asteptam si dincolo. negresit vei avea parte de articole interesante, asa cum am promis

    RăspundețiȘtergere

nu uita de reguli!